Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Αγάπη μου, άκου

Αγάπη μου, άκου


Είμαι νευρική


Όταν αγχώνομαι αγγίζω το ταβάνι (από το πήγαινε έλα πάνω κάτω)


Είμαι φοβιτσιάρα


Γκρινιάζω


Κοιμάμαι όπου με αφήσεις


Ώρες ώρες βαριέμαι που ζω


Νιώθω συχνά ενοχική


Δεν ξέρω να μαγειρεύω ντολμαδάκια, ψέμματα σου είπα :( Έχω όμως τη συνταγή :)


Κάποιες στιγμές με πιάνει ανασφάλεια τρελή


Δεν ξέρω να βάφομαι της προκοπής


Η ντουλάπα μου είναι γεμάτη πλατφόρμες που τις σιχαίνεσαι


Είμαι ασύλληπτη τεμπέλα


Δεν μου αρέσει το σφουγγάρισμα


Είμαι Ολυμπιακός


Ονειρεύομαι έναν μικρό γάμο με λίγους φίλους και τους δικούς μου


Μερικές φορές όταν βγαίνουμε με άλλους ψιλοενοχλούμαι


Παρόοοοοοολα αυτά


Άμα αφαιρέσεις τα παραπάνω


Αυτό που μένει


είναι ότι




Σ' αγαπώ πολύ



Κι ότι



με έκανες



το πιο



χαρούμενο



χρυσοψαράκι



μέσα στη γυάλα



της ζωής




¨*************************************************

6 σχόλια:

  1. Πώς διατηρείται αυτός ο μύθος της (απέραντης) ευτυχίας που μόλις αρχίζει με την τελετή του γάμου (βλέπε και παλιές Ελληνικές ταινίες...) δεν θα το καταλάβω ποτέ! Χαμηλό IQ μου λένε και μάλλον έχουν δίκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Afou einai xamhlo to iq, giati mphkes ston kopo na apanthseis se kati pou den exei grapsei? Otan eimatsan mikroi, h daskala mas elege: "Na diavazete kala prion grapsete thn apanthsh sas". Mhn asxoleisai loipon me ta mikra iq kai kane parea me ta iq radikiou, tha synennoeiste apsoga!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >His Master's voice: Παρά το χαμηλό IQ μου κατάλαβα ότι η γράφουσα επιθυμεί ένα γάμο, έστω και σε κλειστό κύκλο. Γράφει: "Ονειρεύομαι έναν μικρό γάμο με λίγους φίλους και τους δικούς μου". Αν αυτό δεν σημαίνει ό,τι γράφει πάω πάσο! Δεν έγραψε, βέβαια, ότι από τον γάμο αρχίζει η ευτυχία, αλλά αυτό υπονοείται, σύμφωνα με δική μου (κάπως αυθαίρετη) ερμηνεία της επιθυμίας, μιά και ο γάμος ανέκαθεν υπήρξε μία επίμονη επιδίωξη του γυναικείου φύλου, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου να κάνω παρέα με IQ ραδικιού. 'Ηδη κάνω τις πρώτες προσπάθειες για νέες τέτοιες γνωριμίες με τις οποίες ελπίζω να ανέβη κάπως το IQ μου... Σ' ευχαριστώ για την πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη που θα παρέμβω, αλλά μου φαίνεται ότι τελικά χρειάζεται κάποιο σχόλιο κι από moi. γεια σου Heliotypon, καλό μήνα και καλή εβδομάδα (ή αντίστροφα). Βασικά, όντως έγραψα για έναν κλειστό γάμο, αλλά δεν το εννοούσα όπως το ερμήνευσες (όντως λιγάααακι αυθαίρετα). Αυτό ήταν ένα "εσωτερικό" debate μεταξύ εμού και του Master. Τώρα, για την επίμονη επιδίωξη που λες, δεν είμαι μάλλον αρμόδια να απαντήσω, διότι αν ήμουν, δεν θα είχα πιθανότατα φθάσει τα 35 αστεφάνωτη :PP Πέρα από σχόλια για υψηλά ή χαμηλά IQs, σου απαντώ όχι για να απολογηθώ για κάτι (άλλωστε εδώ τσαντίρι μου είναι, αμα θέλεις χτυπάς και μπαίνεις, άμα θέλεις πάλι όχι), αλλά για να εξηγήσω πως αυτό που εννοούσα είναι ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου ένας υπέροχος, απίστευτος άντρας με έβαλε βαθιά στο τριπάκι να σκέφτομαι γάμους, παιδιά και οικογένειες - κι ως τώρα έτρεμα στη σκέψη αυτή.
    Αυτά τα λίγα λοιπόν. Να είμαστε όλοι καλά και καλές διακοπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι έχω καταλάβει το νόημα της ανάρτησης και την ιδιαίτερότητα της σχέσης σου. Απλώς, βρήκα ευκαιρία να επισημάνω κάτι που πιστεύω, δηλαδή ότι είναι βαθειά παρεξηγημένη έννοια ο γάμος, που επιδιώκεται και θεωρείται απαρχή ευτυχίας. Δεν ήταν προσωπική η παρατήρηση. Φυσικά, αντιλαμβάνομαι και την αναγκαιότητα της διαιώνισης του είδους που υπηρετεί αυτός ο θεσμός και που στην ουσία είναι επιδίωξη του θηλυκού περισσότερο που, κατά την δική μου αντίληψη, συνοδεύεται από κόπους, έννοιες, φροντίδα και πολλές άλλες ταλαιπωρίες, που όμως οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να υποστούν, ίσως γιατί αυτή είναι η διαδικασία που έχει καταγραφεί στο βιολογικό μας πρόγραμμα. Φιλοσοφική η διάθεση και όχι προσωπικής βολής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν υπάρχει ειλικρίνια στα λεγόμενά σου στην συγκεκριμένη ανάρτηση, είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα σου, όπως κι εσύ δίπλα του που του αναγνωρίζεις όλα αυτά. Είμαι και ρομαντικός οπότε δεν μπορούσε να μην με αγγίξει το κείμενο. Εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή